Kasvojen ja vartalon hemmotteluhoidot

LumiSpa puhdistus ja GalvanicSpa kasvohoito 75€

– sileämpi ja pehmeämpi iho jo yhden käyttökerran jälkeen
– Vähemmän näkyviä huokosia.
– Kuulaampi, kirkkaampi ja näkyvästi virkistynyt iho.
-Aktivoi ihon omaa kollageenisäikeistöä

GalvanicSpa kasvohoito 30min 75
GalvanicSpa sarjahoito 55€/kerta

GalvanicSpa laitteella tehtävässä hoidossa käytetään galvaanista sähkövirtaa, jonka avulla laitteelle tarkoitettujen tuotteiden vaikuttavat aineet saadaan kuljetettua syvälle ihoon, niin että se puhdistuu, saa kostetutta ja verenkierto paranee. Jo yhden hoito kerran jälkeen iho tuntui huomattavasti pehmeämmältä. Hoito palauttaa ihon luonnollisen hehkun poistamalla epäpuhtaudet, auttaa ihoa toipumaan stressistä; elvyttää ja virkistää ihoa lisäämällä soluenergiaa. Lisäksi, se parantaa ihon kosteuspitoisuutta ja jättää ihon uskomattoman pehmeäksi, puhtaaksi ja raikkaaksi.

• Pre-Treatment Gel sitoo itseensä ihon epäpuhtauksia; se pehmentää ihohuokosia ja saa ne ”hengittämään”. Lisäksi se liuottaa ja irrottaa kasvojen ihon liikatalia.
 
• Treatment Gel poistaa esihoitovaiheessa sidotut epäpuhtaudet ja kuljettaa ihoon ageLOCTM-aktiiviaineen, jonka vaikutus kohdistuu suoraan ikääntymisen alkulähteille, niin että ihon nuorekkuus säilyy ja ikääntymisen merkit vähenevät.

GalvaanicSpa vartalohoito puolivartalolle 50€

– vähentää ja tasottaa rasvaa ja selluliittia
– tasoittaa ja silottaa kehon muotoja
– parantaa ihon kiinteyttä ja yleistä hyvinvointia
– energisoi, puhdistaa ja kosteuttaa ihoa ihoa

 

 

Tantrahieronta 90min 150€, 120min 200€ 

Tantrahieronta on kokonaisvaltainen hoitomuoto, jolla on paljon rentouttavaa ja terapeuttista potentiaalia sekä valtava potentiaali olla osa yksilön henkilökohtaista kasvuprosessia. Tantrahieronta on kokovartalohieronta, jossa huomioidaan kaikkia kehon osia, eikä mitään osaa jätetä vaille kosketusta. Hieronta auttaa purkamaan emotionaalisia ja kehollisia jumeja ja tukoksia ja laittaa energiat taas virtaamaan.

Tantrahieronta ei ole eroottista hierontaa, eikä sisällä suoraa tyydytystä.Tantrahieronta on kyllä rentouttavaa ja voi olla hyvinkin nautinnollista niinkuin hieronta ja kosketus yleensäkin on. Tantrahieronnan kuten tantran yleensäkin suuri rikkaus on sen sallivuus, se sallii ihmisen kokea juuri sitä mitä hän tällä hetkelle kokee, sillä juuri se on juuri nyt oikein ja totta.