Haluatko… *Iloa *Vireyttä *Energiaa *Notkeutta 

Energiahoito rentouttaa ja puhdistaa
Energiahoito rentouttaa tehokkaasti kehon ja mielen. Energiakäsittelyn avulla voit kerätä voimia, paikata energiavajetta, avata kehosi energiakanavia, poistaa tukkoisuutta, puhdistua sekä hiljentyä kuuntelemaan omaa sisäistä ääntäsi. Energiahoito ei ole hieronta, vaan hoitaja välittää energiaa käsiensä kautta, pitäen niitä kevyesti kehon päällä tai käsittelee kehoa kevyin kosketuksin tai painalluksin. Energiahoito sopii useimmiten myös niille, joille hieronta ei käy.
Kehoon virtaava energia antaa hoidettavalle tilaisuuden päästää irti jännityksistä ja vapauttaa alitajunnan luovuuden kanavia sekä antaa kehon eheytyä, jolloin ympärillä olevaa energiakenttää vahvistetaan ja saavutetaan kokonaisvaltaisesti ehyempi olo. Energiahoidon vaikutusalueita ovat stressioireet, väsymys, levottomuus, unettomuus, jännittäminen, mielialan vaihtelut jne. Pitkittyneissä vaivoissa saavutetaan paras tulos 3-6 kerran sarjahoidolla. Hoito voidaan tehdä sekä lähihoitona että kaukohoitona.

Harmoniahoito
Harmoniahoidossa yhdistyy energiahoito ja metamorfinen hoitotekniikka. Se on hoitomuotona fyysinen ja lempeän hellä. Se antaa hoidettavalle tilaa kokea ja oivaltaa. .Harmoniahoidossa käsitellään selän heijastealueita käsissä ja jaloissa sekä kalloa ja kallonpohjaa lempeällä tekniikalla. Hoito perustuu ajatukseen, että selkä säilöö kaiken, jopa hedelmöityshetkestä saakka juontuvat poikkeavuudet kehityksessä. Hoito rauhoittaa, rentouttaa ja tasapainottaa, se vapauttaa kehon itseparantavat voimat.  Hoidossa tunnelma on hyvin lempeä, hyväksyvä ja myötätuntoinen. Intuitiivinen energiahoito sopii kaikille. Hoito voidaan tehdä sekä lähihoitona että kaukohoitona. Lähihoidossa hoitoon kuuluu rentouttava jalkakylpy ja kupillinen yrttijuomaa.

Horstmann-tekniikka
Australialainen vapauttava ja rentouttava Horstmann­hoito koostuu lempeistä venytyksistä ja avaavista liikeradoista. Hoito on samalla vahvasti energeettinen. Hoidon tavoitteena on auttaa vapauttamaan sekä fyysisiä kireyksiä ja jännityksiä että energeettisiä (tunteiden ja ajatusten) asioita. Hoito tehdään hoitopöydällä selin­ tai päinmakuulla joustavat, mieluiten luonnonkuituiset, vaatteet päällä. Hoidossa keskitytään tarpeen mukaan yhteen hoitokokonaisuuteen tai yhdistetään useampia osioita. Perusajatuksena on, että vanhat traumat ja negatiiviset kokemukset varastoidaan kehon solumuistiin. Ne aiheuttavat tukkeumia lähinnä lantion alueella, hartioissa ja jaloissa. Näistä energiatukkeumista voi tulla kasvualusta kiputiloille ja sairauksille kuten esim. luonnoton kehon asento, biokemiallinen epätasapaino tai kehon hienoenergiajärjestelmän epäharmonia.

Intuitiivinen hoito
Joskus, esim. rajoittavien kipujen tai kulumien takia, on hyvä tehdä lempeä intuitiivinen hoito. Intuitiivinen energiahoito vaikuttaa samanaikaisesti ihmisen fyysiseen, emotionaaliseen, psyykkiseen ja henkiseen puoleen. Hoito tehoaa sekä fyysiseen kehoon että mieleen ja tunteisiin, sillä hoidossa puhdistetaan ja vahvistetaan näiden kaikkien taustalla olevia energiarakenteita. Tämän takia hoitoon voi tulla esimerkiksi selkäkivun, huonon itsevarmuuden tai jumiutuneen elämäntilanteen takia, tai vain saamaan lisää keveyttä ja valoa elämään. Hoidossa tunnelma on hyvin lempeä, hyväksyvä ja myötätuntoinen. Intuitiivinen energiahoito sopii kaikille. Hoito voidaan tehdä sekä lähihoitona että kaukohoitona.

TessanTech
Ainutlaatuinen kehoterapia, joka vaikuttaa rangan asentoon ja lymfakiertoon. Jos sinulla on toistuvasti selkäkipuja, tästä voi olla suurta hyötyä. Tessan Tech voi viedä hyvinkin syvällisiin kokemuksiin turvallisesti ja lempeästi.

Mikä ihmeen tunnelukko?
Käsittelemättömät vanhat traumat ja negatiiviset tunnekokemukset varastoituvat kehomme solumuistiin. Vuosien kuluessa energian normaali kulku kehon jossakin osassa esim. lantiossa, heikkenee, mikä aiheuttaa oireita yhä enemmän. Tyypillistä on, että hieronta tai jäsenkorjaus yms. auttaa aina hetkellisesti, kunnes vaiva taas palaa. Voi olla, että vaivaa tutkitaan moneen otteeseen, mutta oikein mitään syytä sille ei löydy. Todennäköisesti kyseessä on tunnelukko. Horstmann tekniikalla voidaan päästä purkamaan tuo solumuistiin tallentunut vanha asia pois silloin, kun keho on siihen valmis.  Tämä hoitomuoto ei vain aukaise tunnelukkoa, vaan myös poistaa vanhan energian, jolloin olo helpottuu yleensä välittömästi. Avaamalla vanhoja jumeja ihminen palaa kohti luonnollista tasapainoa niin fyysisesti, psyykkisesti kuin henkisesti.

Valmistautuminen:
Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan tervehtymisestä. Saavuthan ajoissa. Pue päällesi rennot vaatteet esim. verkkahousut ja T-paita. Riisu korut pois ja laita puhelimesi äänettömälle hoidon ajaksi.

Hoidon peruminen:
Jos et jostain syystä pääse sinulle varattuun aikaan, peruthan aikasi 12h ennen varattua aikaa. Peruuttamatta jätetytyistä ajoista veloitan hoidon täyden hinnan.

Ruusut ja Risut:
Vastaanotan mielellämme rehellistä palautetta ja kehitän palveluitani koko ajan joten sinun kokemuksellasi on tärkeä merkitys.

Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään