4Venus® & 9Months

9163773_orig

Tällä hetkellä ei ole Bailamama-tunteja Iloksi-Studiolla. Jos olet kiinnostunut tunneista, tai sinulla on oma porukka valmiina kysy lisää Milsseltä!

2695371

TUNTISISÄLTÖ:

35% HIKEÄ JA HAUSKOJA MOOVEJA
40% TEHOTREENIÄ LANTIONPOHJALIHAKSILLE
25% RENTOUTUSTA JA HYVÄÄ OLOA

Bailamama Women -tunnilla yhdistetään lantionpohjalihasten treenaaminen energisesti ja tehokkaasti hauskoihin ja helppoihin askelsarjoihin, kehonhallintaan, lihaskuntoon ja venyttelyihin.

Kaikille naisille sopiva Women-tunti on reipas intervalli -tunti. Nyt voit nauttia tehokkaasta tunnista samalla, kun saat harjoitettua naiselle tärkeitä lantionpohjalihaksia. Hyvässä kunnossa olevat lantionpohjalihakset lisäävät virtsanpidätyskykyä, parantavat ryhtiä ja lisäävät naisen seksuaalista nautintoa.

Kesto 55min.

1671457_orig

BAILAMAMA® Women Video

4778726_orig

TUNTISISÄLTÖ:

20% HIKEÄ JA HAUSKOJA MOOVEJA
35% TEHOTREENIÄ LANTIONPOHJALIHAKSILLE
25% VALMENTAUTUMISTA SYNNYTYKSEEN
25% RENTOUTUSTA JA HYVÄÄ OLOA

Bailamama 9Months on turvallinen ryhmäliikuntatunti raskaana oleville ja synnytyksestä palautuville naisille. Tunnilla pääset valmentautumaan synnytykseen aivan uudella ja ainutlaatuisella tavalla.

Tunnilla treenataan lihaksia, jotka joutuvat raskausaikana ja synnytyksessä kovalle rasitukselle. Erityisesti lantionpohjalihastreeni on tärkeässä osassa Bailamama 9Months -tuntia. Hyvässä kunnossa olevat lantionpohjalihakset helpottaa raskausaikaasi, synnytystä, sekä synnytyksestä palautumista. Helpot askelsarjat ja yhdessä liikkumisen ilo ylläpitää kuntoasi koko raskauden ajan.

Kesto 55min.

2458624_orig
Peruuttamattomasta ajasta perimme harjoitustunnin normaalihintaisen kertamaksun