Zumba

1377512469

Zumba®Fitness on kaloreita kuluttava, iloinen ja hauskan hikinen fitnesstanssitunti, jossa jokaisella musakappaleella on omat helpot askelkuvionsa, joihin pääset heti mukaan tanssimaan.

Zumba®-tunnin huumaavat lattarirytmit salsa, reggaetton, merengue ja cumbia yhdessä muiden etnisten musiikkilajien kanssa saavat sinut unohtamaan arjen ja vain tanssimaan sydämesi kyllyydestä.

Näillä tunneilla heilutaan mukavissa ja rennoissa vaatteissa. Pääasia on, että itse viihdyt! Suosittelemme tanssimista sisäkengillä, joustavilla jumppakengillä tai paljain jaloin.

Zumba keskiviikkoisin Kampissa klo 9.30. Hinta 14€ kerta. Ilmoittautumiset tekstiviestillä, vastausviestinä saat osoitteen ja ovikoodin.

Lisää Zumbasta®: www.zumba.com

ZumbaToning® -tunti
eroaa perinteisestä Zumba®fitness-tunnista siinä, että apuna käytetään erityisesti ZumbaToning®-tunnille suunniteltuja painoja jotka muistuttavat ulkonäöltään käsipainoja ja kuullostavat samalta kuin marakassi. Painot lisäävät tunnille aivan uuden ulottuvuuden ja saat aivan uudenlaisen kokemuksen nauttia koko kehon kiinteytystreenistä! ZumbaToning®-tunti on erilainen,haastava,mielenkiintoinen,tehokas ja turvallinen tapa treenata monipuolisesti koko vartaloa ja samalla pitää hauskaa!

Zumba Gold®-tunnit
on suunnattu paitsi aktiivisille ikäihmisille, myös iästä riippumattomasti aloitteleville Zumba-asiakkaille, tai rauhallisempaa tahtia toivoville. Tunnit sopivat myös erityisryhmille ja liikuntarajoitteisille.Tunneilla liikutaan lattarirytmien ja maailman musiikin tahdissa hauskasti ja innostavasti. Tunnit kehittävät sekä aerobisen sekä lihaskunnon ohella myös tasapainoa ja muistia.

Zumba Kids® ja Zumba Kida Jr.® -tunnit
ovat erityisesti lapsille suunnattuja Zumba®-tunteja! Zumbatomic®-tunti poikkeaa aikuisten Zumba®- tunneista siitä, että tunneilla koostetaan tanssikoreografiat harjoittelemalla liikkeet ensin ilman musiikkia. Tunnilla on huomioitu eri ikäisten lasten motoriset taidot ja sekaan laitetaan mukaan leikkejä jotta lasten mielenkiinto pysyy yllä. Lasten Zumba®-tunti kehittää koordinaatiota,tarjoaa liikunnan riemua ja on tehokasta ja hauskaa!
Ikäryhmä 8-16v.

AquaZumba®
On nimensä mukaisesti Zumba® vedessä. Aqua Zumba®- tunti sopii myös liikuntarajoitteisille, koska vesi pehmentää liikettä ja antaa samalla tehokkaan vastuksen harjoittelulle. Aqua Zumba®- tunnilla käytetään hyväksi kaikkia veden antamia hyötyjä ja liikutaan rauhallisemmassa tahdissa. Aqua Zumba® on tehokas koko kehon harjoitus. Tunnilla liikettä ohjaa ja energiaa antaa iloinen musiikki, kuten kaikilla muillakin Zumba® tunneilla.